Valuta:
Hier je promotie

Je hebt niets in je winkelwagen.

Geen producten geselecteerd.

Zoeken

 

Lesmodules

Opleiding Basis Allround Nagelstylist(e) - €1699

Een praktijkgerichte opleiding waarin je naast de basis van de hand- en nagelverzorging ook alle basistechnieken van nagelstyling leert. Deze opleiding is opgebouwd uit verschillende modules en leid je op voor het Basis diploma Nagelstyling van de Magnetic Nail Academy.

De Basis Allround Opleiding Nagelstyliste bestaat uit de volgende modules:

Indien je all bovenstaande modules achter elkaar volgt (Allround) ben je een stuk voordeliger uit.  Je betaald dan €1699 inclusief btw. i.p.v. €1865,93  Hiervoor krijg je module 1 t/m 8, alle lesboeken, 15 lesdagen en de lespakketten (producten). Na afronding van de Basis Allround Opleiding heb je recht op 4 gratis herhalingsdagen.  Klik in het menu "Opleidingen" op "Herhalingsdagen" voor meer informatie.

 Afzonderlijke modules

Het is heel goed mogelijk de modules afzonderlijk te volgen. Als beginnend nagelstyliste moet je wel de eerste twee modules volgen (Theorie & Manicure en Tip Applicatie), voordat je deel kunt nemen aan een technische module als Gel of Acryl.

Een voorbeeld:
Je wilt alleen leren om met acryl te werken. Dan volg je de modules Theorie en Manicure, Tips aanbrengen en de module Acryltechnieken. In totaal 7 lesdagen.

 


 

Gel Opleiding - €1004,65

  • Theorie & Manicure (2 dagen)
  • Tip Applicatie (1dag)
  • Gel Technieken (4dagen)

Bij deze opleiding heb je recht op 2 gratis herhalingsdagen. Klik in het menu "Opleidingen" op "Herhalingsdagen" voor meer informatie.

Je dient nog wel een UV Lamp aan te schaffen.  Omdat wij diverse UV lampen in ons assortiment hebben, laten wij de cursist zelf een keus maken welke zij willen aanschaffen.  Prijzen zijn van €34,95 tot €129 ex btw.

 


 

Acryl Opleiding - €1033,69

  • Theorie & Manicure (2dagen)
  • Tip Applicatie (1 dag)
  • Acryl Technieken (4 dagen)

Bij deze opleiding heb je recht op 2 gratis herhalingsdagen. Klik in het menu "Opleidingen" op "Herhalingsdagen" voor meer informatie.

 Bijscholing

Heb je in het verleden al een opleiding elders gedaan en daar al Theorie & Manicure geleerd?  Of ben je al een tijd aan het werk als Nagelstylist en werk je met bijv. alleen Acryl en wil je nu ook Gel gaan leren?  Neem dan contact met ons op om een passend traject voor je te kiezen.

 


 

Prive les

Wil je echt 1 op 1 les volgen?  Of heb je moeite met een bepaalde techniek en wil je dat nu eens en voor altijd oplossen?  Heb je nog steeds moeite om een mooie smile line te zetten?  Vind je het vorm vijlen nog lastig? Of heb je nog steeds ruzie met die sjablonen?  Boek dan prive les.  Wij zitten dan naast jou, voor de uren die jij boekt en begeleiden jou met alle vragen waar jij mee zit. 

Prijs per uur is €40

Prijs per 3 uur is €115

Prijs per 6 uur is €220

 


 

Overige cursussen en workshops zijn natuurlijk ook te volgen na afronding van een van bovenstaande opleidingen.  Ook zijn er workshops die gevolgd kunnen worden door bijv. Pedicures, Schoonheidsspecialistes en Kappers. Kijk verder in het menu "Opleidingen" voor de mogelijkheden.

Heb je nog vragen na het lezen van deze informatie?  Neem gerust contact met ons op.  Wij kunnen alles uitleggen in een persoonlijk gesprek of tijdens een van onze gratis informatie avonden. Klik op "Opleidingen", "Cursussen" en dan op "Gratis Informatie Avonden".