Valuta:
Hier je promotie

Je hebt niets in je winkelwagen.

Geen producten geselecteerd.

Zoeken

Praktische informatie

Erkenning?

Nagelstylist is geen door de overheid erkend of beschermd beroep. Iedereen mag zich ‘nagelstylist’ noemen. Dat betekend dat er geen wettelijk erkende diploma’s of opleidingen nagelstyling zijn.

Lestempo

De Basis opleiding Nagelstyling kost je 1 dag of dagdeel per week, naar keuze op een doordeweekse dag, avond of in het weekend. Eventueel gemiste lessen door ziekte kunnen na overleg worden ingehaald op een andere dag.

Lestijden

De lessen op zondag beginnen om 09:30 uur en eindigen om 16:00 uur, met 3 kwartier lunchpauze en 2 x een koffie/thee pauze van 15 minuten. Tijdens de lesdagen krijgen je en eventueel je model van ons een lunch aangeboden. Je wordt verzocht om 20 minuten voor aanvang van de les aanwezig te zijn om onder andere je tafel gereed te maken en om koffie / thee te drinken. Aan de lestafels is het niet toegestaan te eten of drinken.
De lestijd op een avond is van 18:45 uur tot 21:45 uur

Cursisten per groep

Er is plaats voor maximaal 8 cursisten per groep. Zo kan er voldoende aandacht worden gegeven aan de persoonlijke vorderingen van de cursist.  Voor de workshops waarbij er niet op een model wordt gewerkt kunnen de deelnemers tot 12 max. zijn.

Gezonde omgeving

Je krijgt les aan een Purex Nageltafel. Hierdoor is er geen stof en/of geur overlast van de nagelproducten.

Vooropleiding

Voor onze cursussen is geen specifieke vooropleiding noodzakelijk. Voor het beste resultaat is het wel belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst en thuis veel kunt oefenen. Wij geven op verzoek ook opleidingen in de engelse taal.

Modellen

Je werkt de meeste lessen op de Nailtrainer, maar moet ook een aantal lessen een model meenemen.

Huiswerk

Om het nagelvak te beheersen is het belangrijk dat je veel oefent. Daarom krijg je tijdens de modules huiswerkopdrachten. Zorg ervoor dat je voldoende tijd plant om de huiswerkopdrachten te maken tussen de lesdagen door. De ervaring leert dat het niet maken van de huiswerkopdrachten een belemmering vormt voor uw techniek en vaardigheden. Huiswerkopdrachten worden gemaakt op de Nailtrainer, zodat wij je werk kunnen beoordelen tijdens de volgende les.

Locatie

De lessen worden gegeven in ons pand aan de Frankweg 29 te Nieuw Vennep. Het leslokaal is gevestigd op de 1ste verdieping en er is geen lift aanwezig. Gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Betaling

Bij inschrijving dien je een aanbetaling te doen van 150 euro. Na ontvangst van je aanbetaling en ingevuld inschrijfformulier ben je gegarandeerd van een plaats in de cursus. Het inschrijfgeld wordt met uw laatste lesdag verrekend. Je kunt per module betalen, maar wel altijd vooraf aan de betreffende module. Betaling kan per bankoverschrijving, pin of contant. Zie ook onze algemene voorwaarden.