Valuta:
Hier je promotie

Je hebt niets in je winkelwagen.

Geen producten geselecteerd.

Zoeken

 

Behandelingen

Tijdens je afspraak wordt een analyse gemaakt van je handen en nagels en kun je er van op aan dat je een professioneel advies krijgt over welke behandeling voor jou het beste is. Hierbij wordt er gekeken naar de conditie van je nagels, maar ook je dagelijkse werkzaamheden en eventueel medische conditie en/of medicijn gebruik, daar dit ook van invloed kan zijn op je (kunst)nagels.

Nagelversteviging
Heb je mooie lange nagels, maar moeite om je nagels lang en sterk te houden? Dan kun je d.m.v. acryl of gel je nagels verstevigen.
Acryl is een poeder die met een vloeistof wordt gemengd. Hierdoor ontstaat een chemische reactie waardoor de acrylpoeder een kneedbaar bolletje wordt. Dit product wordt met een penseel op de nagel aangebracht. De acryl wordt hard in enkele seconden. Je hoeft niet met je hand in een UV lamp. De acryl nagels worden in vorm gevijld en kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt, naturel, french of gelakt.

Gel is een stroopachtige substantie die uithardt onder het licht van een UV lamp. Bij deze behandeling wordt een laagje gel over uw eigen nagel aangebracht, uitgehard en in vorm gevijld. De gel nagel kan op verschillende manieren worden afgewerkt, naturel, french of gelakt. Gel nagels zijn flexibel, transparant en hebben een mooie glans.

Nagelverlenging 
Nagels kunnen verlengd worden d.m.v. een tip of een sjabloon. Een tip wordt halverwege de nagel aangebracht om de gewenste lengte te bepalen. Daarna wordt acryl of gel aangebracht, dat uiteindelijk de stevigheid en vorm aan de nagel geeft.
Bij de sjabloon techniek, wordt een vorm tegen de nagel aangezet, en de acryl of gel wordt direct op de sjabloon en de natuurlijke nagel aangebracht.
Acryl nagels zijn sterk, duurzaam en ideaal voor mensen die nagels bijten.

French Manicure
French Manicure is een nagel waarbij de vrije rand wit is, en het nagelbed naturel of rose. Dit effect kan met acryl, gel of nagellak bereikt worden. Tegenwoordig is het ook trendy om de French Manicure, ook wel “smileline” genoemd, met glitteracryl te maken.

Gel Polish
Indien je graag een semi-permanente kleur op je nagels wenst, kan er gebruik gemaakt worden van Gel Polish. Dit is een laagje gel in een kleur naar keuze. Ook deze gel moet worden uitgehard onder de UV lamp. Voordeel is dat de kleur perfect blijft zitten tot uw volgende nabehandeling. Gel Polish kan ook op acryl nagels worden aangebracht.

Nabehandeling
Je eigen nagels groeien door onder de kunstnagels, en daarom moet je tussen de 3 a 4 weken terug komen voor een nabehandeling (dit ligt aan de groeisnelheid van je eigen nagels).
Hierbij wordt de lengte opnieuw bepaald, eventuele reparaties toegepast, en de nagels worden opnieuw in balans gebracht door het opzetten van nieuwe acryl. De nagels worden weer afgewerkt naar keuze. Misschien wil je deze keer eens iets anders, een kleur of een design.

Manicure
Je handen zijn de hele dag in gebruik. Ze worden blootgesteld aan zon, kou, water, en droge lucht. Handen zijn echte werktuigen. Je pakt continue voorwerpen vast, je werkt er dagelijks mee, kortom je handen hebben een hoop te verduren. Daarom is het raadzaam om ze regelmatig te behandelen met een manicure. Om het verkregen resultaat te behouden, dien je thuis je handen en nagels met de juiste producten te verzorgen. Wij adviseren je vrijblijvend over de mogelijkheden.

Bij een standaard manicure worden de nagels gereinigd, gevijld, nagelriemen verzorgd en de nagels worden gelakt of gepolijst tot hoogglans. Na afloop worden de nagelriemen en huid van de handen ingemasseerd met een verzorgende creme.

Spa manicure
Deze behandeling is een pure verwennerij voor de handen, nagels en onderarmen. En niet te vergeten………de geest. Laat je heerlijk verwennen met scrubs, massage, nagelverzorging, paraffinebehandeling en na afloop kun je je nagels laten polijsten of lakken in een mooie kleur.

Paraffine behandeling
Deze behandeling is een aanrader voor de winter. Paraffine is een soort kaarsvet. Als het warm wordt, dan smelt het tot een vloeibaar product, komt het weer in aanraking met de lucht, dan hardt het uit.
Dit product zit in een machine, waarin je je handen onderdompelt nadat deze zijn behandeld met een voedende handserum. Na twee maal onderdompelen krijg je plastic zakjes en warmte handschoenen aan, waardoor de warmte van de paraffine goed in de huid en handen door kan dringen.
Nu kun je 10 minuten ontspannen zitten, terwijl de paraffine zijn werking doet. Dit heeft vele voordelen. Je poriën gaan goed open staan waardoor het product goed in je huid kan trekken.
Als je last heeft van droge en beschadigde handen, met eventueel pijnlijke kloofjes, dan is dit zeker aan te raden. Het verzacht de opperhuid, stimuleert de doorbloeding, versterkt en verbetert het onderhuidse weefsel, verzacht de nagelriemen en pijnlijke spieren bij
b.v. reuma. Na afloop wordt de paraffine verwijderd, en krijg je een voedende handcrème ingemasseerd.

Producten
Professionele verzorgingsproducten zijn een aanrader voor de thuisverzorging van je handen. Het maakt niet uit of u kunst – of natuurlijke nagels heeft, een aantal dingen moet je thuis voortzetten om het resultaat te behalen en behouden waar we naar streven.
Mooie, goed verzorgde handen en nagels.

Een goede handcrème en een nagelriem olie of crème is wat wij elke klant aanraden voor de thuis verzorging. Uiteraard kunt je de producten naar gelang de wensen uitbreiden. Wij adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden.