Valuta:
Hier je promotie

Je hebt niets in je winkelwagen.

Geen producten geselecteerd.

Zoeken

Nagelstudio

In de nagelstudio kun je terecht voor kunstnagels en natuurlijke hand- en nagelverzorging.

Wat zijn nu precies “kunstnagels”?
Kunstnagels zijn een verlenging of verharding op je natuurlijke nagels, waardoor deze mooi, sterk en verzorgd zullen zijn. De producten die daarvoor daarvoor worden gebruikt zijn Gel, Acryl en Fiberglass, allen van het merk Magnetic.  Meer uitleg hierover kun je lezen onderop deze pagina bij het onderwerp ” behandelingen.”

Onderhoud
Belangrijk om te weten is dat kunstnagels elke 3 a 4 weken onderhouden dienen te worden. Dit noemen we “nabehandelen”. Ook dien je je aan de verzorgingsadviezen voor thuis te houden. Dit om optimaal te kunnen genieten van je prachtige nagels.

Afspraken

  • Behandelingen worden uitsluitend volgens afspraak gedaan. Indien u nail-art of design nagels wilt, laat dit dan tijdig weten. Dit i.v.m. de tijd die hiervoor nodig is.
  • Afspraken dienen uitsluitend via de telefoon te worden gemaakt, gewijzigd of geannuleerd. Op die manier zijn beide partijen er zeker van dat de boodschap is aangekomen. SMS en e-mail kan door technische redenen vertraging opleveren of soms helemaal niet aankomen.
  • Tijdens de behandeling van klanten kan soms moeilijk de telefoon worden beantwoord. Laat een bericht achter op de voicemail, dan wordt je zo snel mogelijk terug gebeld. Voor dringende zaken kun je het beste een sms bericht sturen. Deze kunnen snel tijdens de behandelingen worden gelezen.
  • Bij verhindering dien je tijdig je afspraak te annuleren. Indien je dit niet uiterlijk 24 uur van te voren doet, is de nagelstyliste genoodzaakt 25 euro in rekening te brengen voor de gereserveerde tijd.
  • Kinderen en huisdieren kunnen niet worden meegenomen naar de salon. Er wordt met diverse chemicalen gewerkt, en de salon is geen veilige omgeving voor een klein kind.
  • Roken is niet toegestaan in de salon.