Valuta:
Hier je promotie

Je hebt niets in je winkelwagen.

Geen producten geselecteerd.

Zoeken
Gel

Cadeaubon per e-mail

 

Wist u dat de groothandel ook op zaterdag open is van 10:00 tot 15:00?

 

Cadeaubon per e-mail

Schrijf de eerste review over dit product


 (€ 10,00 - € 1.000,00)


Voorbeeldweergave.
&nbsp
Een cadeaubon van Nails Unlimited is leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen. Wordt via email naar de gelukkige ontvanger verzonden. Zie uitgebreide omschrijving hieronder.
 

Beschrijving

Details

Koop een cadeaubon van Nails Unlimited voor iemand. Weet je soms ook niet wat je iemand moet geven voor zijn/haar verjaardag? Weet je dat diegene werkzaam is als Nagelstyliste? Dan is deze cadeaubon een hele leuke uitkomst. Je kunt zelf het bedrag bepalen. De gelukkige ontvanger krijgt een email met daarin de cadeaubon en de link naar onze webshop. Voor het gekochte bedrag kan de persoon dan producten uitkiezen op onze webshop of in onze winkel.

Beoordelen

  1. Schrijf de eerste review over dit product

WRITE YOUR REVIEW

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Je kunt, inloggen of registreren

Betaling en verzending

Betaling

Je kunt in onze websjop afrekenen met iDEAL of PayPal. In het geval je je bestelling komt ophalen in de winkel is betalen met pin of contact ook mogelijk.

Verzending

POST NL

Met deze methode kun je een pakket tot 10kg versturen voor 5,35 euro. Boven de 10kg wordt de prijs ook duurder.  De webshop rekent automatisch het te betalen bedrag uit.  Dit zie je op de betaalscherm bij het afrekenen. Wij dragen er altijd zorg voor om de pakketten netjes en veilig verpakt te versturen.

Brievenbus Pakketje

Dit is alleen voor kleine producten die in een bubbelenvelop en je brievenbus passen.  Op deze manier hoef je niet zoveel verzendkosten te betalen als bij een groot pakket maar is de verzending wel traceerbaar net als een groot pakket.

LET DUS GOED OP!!  Alleen toepasbaar op kleine artikelen zoals bv een penseel, flesje lijm, zakjes nailart, stoffilters voor de tafels, en alle kleine artikelen die via de brievenbus aangeboden kunnen worden. 

Afhalen in de winkel (nadat je op de webshop je betaling hebt voldaan)

Voor degene die dicht bij onze groothandel in Nieuw Vennep wonen/werken, is er de mogelijkheid om de webshop bestelling af te halen in de winkel (tijdens openingstijden) Kies bij het afrekenscherm dan voor AFHALEN IN DE WINKEL. Neem wel je betalingsbewijs / factuur mee.

BELGIE

Voor levering van onze Purex Tafel producten zoals filters etc. aan onze Belgische klanten, werken we samen met DPD.  Deze dienst is voor het buitenland goedkoper.  Leveringskosten zijn afhankelijk van het gewicht en je ontvangt van ons een offerte op maat.